Thursday, February 7, 2013

Produk Herbalife: TC Formula.

Assalamualaikum!

Hari ini Mira nak kongsi tentang produk Herbalife yang baru sahaja memasuki pasaran Malaysia. Yeahhhh! TC FORMULA! Atau nama penuhnya Total Control. Mungkin ada yang sudah mengetahui tentang produk ini, tapi Mira yakin ramai lagi yang tertanya tanya tentang TC Formula.

Apa itu TC Formula?

TC Formula ini berasaskan daripada beberapa ramuan tradisional seperti teh oolong, teh hijau, teh hitam dan extract halia. Yang menarik tentang TC Formula, ia dapat membantu memaksimumkan kita punya weight management programme! Teruja takkk? Mira sangaaat teruja! Mari teruja sama sama ^^

Apa kelebihan TC Formula?

TC Formula mempunyai banyak kelebihan, antaranya:
  • membakar lemak
  • meningkatkan metabolisme 
  • sebagai antioksidan
  • meningkatkan kesihatan badan
  • mengawal selera makan
Mira dah pun mencuba produk Herbalife yang terbaru ini. Disebabkan ini adalah produk yang terbaru, jadi memang teruja sangat nak mencubanya! Masa hari pelancaran lagi Mira dah cuba TC Formula ini iaitu time Spectacular 2013! Dan hasilnya, bagi Mira sungguh menakjubkan! Kenapa Mira cakap menakjubkan? Sebab lepas Mira ambil satu tablet TC Formula, Mira pergi rumah seorang kawan dan dihidangkan dengan muffin coklat yang sedaap sangat. Kalau before ni, Mira asal jumpa muffin or cupcakes, memang kalau tak telan tiga, empat memang tak sah. Sebab Mira ni jenisnya suka mengunyah. Tapi hari itu, Mira makan satu je. Sebab memang tak rasa nak makan. Jadi, memang terbukti TC Formula dapat mengawal selera makan! Kalau awak pun ada perangai macam Mira ni, bolehlah cuba ambil TC Formula ni. Berbaloi tau!

Untuk pengetahuan semua, TC Formula ini adalah dalam bentuk tablet. Jadi sangat senang untuk consume produk Herbalife yang terbaru ini! Ambil satu tablet, terus telan. ^^ 

Tapi bukanlah ini bermaksud kalau awak nak turunkan berat badan, awak boleh ambil TC Formula sahaja. No, no. Awak still kena ambil produk Herbalife yang awak ambil sekarang. Contoh, Mira ambil Formula 1, Formula 3 and Teamix. So, Mira still consume ketiga tiga produk. Tapi kalau Mira includekan sekali TC Formula ini dalam menu pengambilan produk Herbalife Mira, insyaAllah hasilnya akan sangat awesome!



Awak nak tahu dengan lebih lanjut tentang bagaimana TC Formula boleh membantu dalam menurunkan berat badan? Boleh terus bertanya dengan menghantar email kepada Mira di nuramirahlatip@gmail.com ataupun terus SMS/WeChat/WhatsApp di 012-2219762.

Until next time ^^
Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment